“De jobcoach heeft de mannen de afgelopen maanden echt in positieve zin zien veranderen”.

7 november 2017

nominatie ijmond award

Tiebies Landbouwmechanisatie en Intern Transport zit gevestigd in Heemskerk. Ze zijn specialist in onderhoud en reparatie van vrijwel alle landbouwmachines. Daarnaast zijn ze dealer van een legio topmerken en hebben ze ook machines te huur. Ook leveren ze transporters, (kleine) vrachtwagens en pick-ups/kippers. Tiebies wordt gerund door twee broers. Naast het personeel van IJmond Werkt! werken er twee monteurs, de vader van de eigenaars is ook vaak in de zaak te vinden, evenaals de echtgenoot van één van de broes. Een echt familiebedrijf dus!

De jury is onder de indruk van van Tiebies omdat dit relatief kleine familiebedrijf plek biedt aan maar liefst 3 monteurs van IJmond Werkt! Voorheen zat de garage van IJmond Werkt! naast Tiebies gevestigd. Bij grote klussen staken de monteurs bij Tiebies de handen uit de mouwen. Als er bij de garage een (te) specialistische klus was, stond meteen een monteur van Tiebies klaar om uitleg te geven aan de IJmond Werkt! monteurs.

Toen eind 2016 duidelijk werd dat de garage van IJmond Werkt! ging sluiten, stond Tiebies meteen open voor een samenwerking. Ondanks dat ze altijd een klein familiebedrijf waren, zorgden ze er meteen voor dat ze plaats maakten voor onze monteurs en dat ze werk voor hen hadden.
De jobcoach heeft de mannen de afgelopen maanden echt is positieve zin zien veranderen. Ze geven aan dat de werktijd voorbij vliegt en voelen zich echt onderdeel van de familie.

Artikel uit de IJmondiaan.

Occasions / Te koop

Tiebies is dealer van deze merken: