Weidemann 1370 CX50 voor hovenier Hans Koning

7 juli 2015

1370 CX50 weidemann

Hoveniersbedrijf Hans Koning uit Heemskerk heeft een nieuwe kniklader van Weidemann in gebruik genomen. Het gaat om een 1370 CX50.

Foto 07-07-15 10 49 05

Onderhoud en service worden kinderspel
De 1370 CX50 is uitgerust met een wegklapbare bestuurdersstoel, waardoor alle componenten eenvoudig en snel bereikbaar zijn. Dit zorgt uiteraard ook voor lagere bedrijfskosten, omdat periodieke service zonder noemenswaardige onderbrekingen kan worden uitgevoerd en de machine zodoende weer snel beschikbaar is.

Multifunctionele machine
Dankzij de standaard hydraulische vergrendeling (hydraulisch snelwissel systeem) kunt u de meest uiteenlopende werkzaamheden altijd op een flexibele manier uitvoeren. En omdat u de aanbouwdelen kunt verwisselen zonder af te stappen, werkt u sneller en gemakkelijker. De machines zijn standaard uitgevoerd met een 3e hydraulische sectie (3e functie) op de hefarm. In combinatie met de veelzijdigheid van de accessoires wordt de 1370 CX50 een ware multifunctionele machine. Optioneel kan er gekozen worden voor extra hydraulische / elektrische functies voor en/of achter op de machine.

Optimaal bedieningscomfort
Overzichtelijk geplaatste instrumenten geven duidelijke informatie over de werking van de machine. Alle bedieningselementen zijn goed te bereiken en direct zichtbaar. De luxe geveerde stoel heeft diverse instelmogelijkheden. Optioneel kan gekozen worden voor een luchtgeveerde comfortstoel. De Multi hendel is zeer gebruiksvriendelijk, de hef en kip functies worden hiermee soepel bediend. De elektrische voor en achteruit rijrichting schakelaar zit ook op deze hendel net als de knop voor het inschakelen van het sper differentieel. De hendel is op verzoek anders te configureren of uitbreidbaar met extra functies. Zodoende kunnen alle functies tegelijkertijd benut en bediend worden.

Vele opties maken licht werk
De Weidemann knikladers zijn standaard al heel erg compleet. Zoals de 3e hydraulische functie, hydraulisch snelwissel, sper differentieel en meer. Ondanks dat, kunnen wij u nog veel meer opties bieden:
Lastcompensator / accumulator
Extra hydraulische functie(s)
zwaailamp
30 km/h versie
Automatisch vetsmeer systeem (zie foto)
Roetfiltersystemen
verkeersverlichting
Extra contragewicht (100kg)
Trekhaak
Aanbouwdelen op maat
Aanpassingen aan de machine op maat
Uitgebreid assortiment aan banden.

Beschermdak standaard
De 1370 CX50 is standaard voorzien van een FOPS/ROPS gekeurd veiligheidsdak, goed voor een perfect zicht rondom.
Dit beschermdak voldoet aan de nieuwste EU regelgevingen en verplichtingen alsmede de Arbo wetgeving en BMWT keuring.
Al onze machines worden met beschermdak geleverd.

Foto 07-07-15 10 49 02

Occasions / Te koop

Tiebies is dealer van deze merken: