Onderhoud & Reparatie

Tiebies is dankzij jarenlange ervaring, de specialist in onderhouden en repareren van vrijwel alle landbouwmachines en tuinbouwmachines.

Preventief onderhoud is beste manier om stilstand aan machines te voorkomen. Voor een onderhoudsbeurt bent u bij Tiebies aan het juiste adres.

De werkplaats van Tiebies is compleet uitgerust. We beschikken over een voorraad onderdelen en natuurlijk professioneel gereedschap. Onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan de machines worden snel en goed uitgevoerd.

Met onze servicebussen zijn we mobiel inzetbaar. Daarom kunnen we ook op locatie werkzaamheden uitvoeren. Bij een storing of probleem aan een machine kunnen we snel in actie komen. We beschikken over twee compleet ingerichte serviceauto’s. Hiermee zijn we ook in staat reparaties uit te voeren aan hydraulische slangen. Voor een storing aan hydrauliek hebben we een hydrauliekslangenpers.

Eén van onze andere specialiteiten is het aanpassen en verbeteren van machines. Met het juiste gereedschap en kennis kunnen we zorgen dat machines voorzien worden van extra opties en mogelijkheden.

  Reparatie aanvragen

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Type machine

  Omschrijving klacht / reparatie *

  * verplicht velden

  Occasions / Te koop

  Tiebies is dealer van deze merken: