Verkoop van Machines en Gereedschappen

Bij Tiebies bent u aan het juiste adres voor land- en tuinbouwmachines, onderdelen en toebehoren. Ook leveren we verschillende oplossingen voor intern transport. Verder hebben we in onze vestiging in Heemskerk een uitbreid assortiment aan gereedschap en onderhoudsmiddelen op voorraad.

We zijn leverancier van de volgende merken:

 • New Holland TD5000

  New Holland Agriculture

  Tiebies is dealer van New Holland tractoren en verreikers. New Holland is een gerenommeerd merk als het gaat om landbouwmachines. We kunnen het gehele gamma leveren, onze specialiteit ligt bij tractoren tot 120pk. Voor onderhoud en reparatie aan de trekkers zit u bij ons goed. Meer info op de website van New Holland of voor de compacte tractoren: MyBoomer.

 • piaggio-porter-pick-up

  Piaggio Transport

  Piaggio heeft uitstekende mogelijkheden voor lichtere transportoplossingen. De kleine bedrijfswagens / vrachtwagens en pick-ups hebben uitgebreide opties en mogelijkheden. Voor meer informatie zie ook de website van Piaggio.

 • bellier-docker

  Bellier Docker

  De Bellier Docker is een slimme keuze voor lichter transport. Voor deze kleine vrachtwagens / pick-ups is slechts het Rijbewijs AM (bromfiets / brommobiel) nodig. Zie ook de website van Bellier.

 • mpm olie smeermiddelen

  MPM Smeermiddelen

  Tiebies werkt met MPM Oil als leverancier van smeermiddelen en vloeistoffen. Deze gebruiken we bij onderhoud, maar zijn ook bij ons in de verkoop. Kom langs voor meer informatie.

 • mega-transporter

  Mega Transporter

  Ook de wagens van Mega Transport zijn ideaal voor de lichtere werkzaamheden. Net zoals Bellier zonder autorijbewijs te rijden. Op de website van Mega staat meer informatie.

 • orec-maaiers

  Orec Maaiers

  Tiebies levert verschillende maaiers uit het gamma van Orec. Kwalitatieve maaiers voor verschillende klussen. Deze maaiers zijn voorzien van Honda motoren. Ze staan bij in onze vestiging in Heemskerk.

 • waterkracht-reinigers

  Waterkracht Hogedrukreinigers

  Waterkracht is onze partner op het gebied van reinigingsproducten. We leveren hogedrukreinigers en meer andere reinigings-oplossingen. Meer informatie ook de website van Waterkracht.

 • toro nuldraaicircel zitmaaier timecutter 74387

  Toro maaiers en tuinmachines

  Toro is een vooraanstaande leverancier van tuinmachines en parkmachines. Met ervaring sinds 1914 zijn zij wereldleider in gazon- en landschapsonderhoud. We leveren verschillende maaiers, zitmaaiers en maaiers met nuldraaicircel.

Occasions / Te koop

Tiebies is dealer van deze merken: